Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de anchetă a alegerilor, reacție după palma primită de la Augustin Lazăr

breaking news

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, membru în comisia de anchetă, a reacționat după ce procurorul general Augustin Lazăr a declarat, marți, că "discuția față în față" cu membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind prezidențialele din 2009 este cea mai bună soluție, însă a subliniat că, în mod cert, procurorii nu vor putea trimite un dosar judiciar să fie examinat de o instituție extrajudiciară.

Într-o intervenție la Antena 3, Pleșoianu a spus că nu poate avea așteptări pozitive nici de la procurorul general Augustin Lazăr, nici de la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Nu e mare lucru de comentat. Eu aștept măsuri ferme din partea ministrului Justiției, pentru că în ceea ce îl privește pe dl Lazăr, eu i-am și adresat o scrisoare prin care îi explicam cu legea în față că, pur și simplu, nu are niciun argument legal pentru a nu pune la dispoziție copia dosarului. Toate referirile pe care le face domnia sa la normele de procedură nu se face dintr-un motiv foarte simplu: dosarul este clasat. (...) N-am niciun fel de așteptare pozitivă de la dl Lazăr, cum nu am nici de la dna Kovesi”, a spus Pleșoianu, adăugând că mai are așteptări pozitive de la ministrul Justiției, Tudorel Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.