Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de Politică Externă a Senatului României a votat pentru primirea Finlandei și Suediei în NATO

Facebook
Alfred Laurentiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu anunță că astăzi Comisia de politică externă a Senatului României din care face parte, a adoptat în unanimitate o declarație prin care se cere accederea Finlandei și Suediei în cadrul NATO:

”Astazi am adoptat și votat cu unanimitate “ Declarația Comisiei pentru politica externa a Senatului Romaniei fata de accederea Regatului Suediei și a Republicii Finlanda in NATO “ .

In cadrul ședinței de azi,condusă de Domnul Senator Titus Corlatean in calitatea sa de Presedinte al Comisiei pentru politica externa a Senatului, am avut deosebita plăcere de avea ca invitate pe ES doamna Therese Hydden Ambasador a Regatului Suediei in România și respectiv pe ES doamna Marjut Akola, ambasadorul Republicii Finlanda în România !

EL Doamnele Ambasador ale celor doua tari și-au arătat aprecierea fata de pozitia exprimata de către Comisia pentru politica externa a Senatului și totodata fata de Adoptarea acestei Declaratii !

Grupul politic al PSD din cadrul Comisiei, și-a exprimat cu tărie aprecierea fata de decizia suverana din 18 mai 2022 ,cand cele doua tari au depus cererea de aderare la NATO și au renunțat la statutul de neutralitate!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.