Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia Europeană intervine în scandalul tăierilor de păduri din România: 'I-am cerut ministrului să ne furnizeze un calendar precis'

DEFRISARE2

Comisia Europeană cere explicații cu privire la situația exploatărilor forestiere din România. Comisarul european pentru mediu, Virginijus Sinkevicius, l-a contactat telefonic pe ministrul Mediului din România în legătură cu recentele imagini apărute în spațiul public.

Mai mult, există solicitări concrete ale Comisiei pentru țara noastră. Comisarul a acordat un interviu pentru Antena 3 în care a vorbit despre cerințele pe care România trebuie să le îndeplinească.

„Suntem continuu în legătură cu autoritățile române. Cred că s-ar putea face îmbunătățiri semnificativ mai mari. Desigur, înțeleg foarte bine vremurile pe care le trăim, cu toții ne luptăm cu criza COVID-19, dar, chiar și așa, celelalte probleme nu au dispărut și, așa cum v-am spus, este foarte important să se înceapă cu sistemul de supraveghere, care trebuie să fie complet operațional și, apoi, cu problema transparenței”, a declarat Virginijus Sinkevicius.

„I-am cerut ministrului să ne furnizeze un calendar precis cu momentele în care vor fi implementați anumiți pași și, așa cum am spus, Comisia va lua măsurile necesare dacă nu vor fi întreprinse acțiunile. Când vorbim despre acest sistem de supraveghere vorbim despre luna iunie, apoi în legătură cu celelalte lucruri ele cred că pot fi adoptate cu ușurință de către autorități pe perioada verii”, a mai spus Virginijus Sinkevicius.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.