Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia pentru industrie, cercetare şi energie a PE a aprobat candidatura estoniencei Kadri Simson la postul de comisar desemnat pentru energie

parlamentul european

Comisia pentru industrie, cercetare şi energie a Parlamentului European a aprobat joi după-amiază candidatura dnei Kadri Simson (Estonia) drept comisar desemnat pentru energie, a anunţat Adina Vălean, preşedintele acestei Comisii, potrivit Agerpres.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Decizia care răstoarnă condamnarea lui Liviu Dragnea

"În această după-amiază am condus evaluarea audierii Comisarului desemnat pentru energie, doamna Kadri Simson (Estonia). În urma acestei şedinţe, am decis împreună cu o majoritate de două treimi a coordonatorilor grupurilor politice să dăm undă verde candidaturii sale. În continuarea procedurii, comisia ITRE va redacta o scrisoare care va conţine evaluarea punctuală a răspunsurilor candidatei, precum şi decizia pozitivă (...) asupra candidaturii".

"Portofoliul doamnei Simson este de o importanţă majoră pentru viitorul energetic al Uniunii Europene. De aceea, îi urez succes pe parcursul mandatului său şi o strânsă cooperare cu Parlamentul", a declarat Adina Vălean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.