Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comitetul Politic USR a votat formarea alianței Dreapta Unită

Radu Pop
Catalin Drula

Membrii Comitetului Politic USR au votat duminică formarea alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Alianța Dreapta Unită este alianța care va moderniza România și va aduce schimbarea pe care oamenii o merită”, afirmă Cătălin Drulă.

„Dreapta s-a unit! Astăzi (dumninică - n.r.), membrii Comitetului Politic USR au votat formarea alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei”, anunță formațiunea.

„Alianța Dreapta Unită este alianța care va moderniza România și va aduce schimbarea pe care oamenii o merită. Împreună cu Eugen Tomac, Ludovic Orban și toți colegii noștri din USR, PMP și Forța Dreptei, suntem uniți de un scop comun: să construim o alternativă puternică la guvernarea coruptă PSD-PNL.(...) Anul acesta, la alegerile pentru Parlamentul European, avem șansa să dăm tonul pentru schimbare, să aducem încrederea de care avem nevoie pentru a recâștiga orașele noastre, pentru a intra în turul 2 la prezidențiale și pentru a reveni la guvernare cu o poziție de forță. Acesta este angajamentul meu, al nostru. Să schimbăm România în bine, să construim o țară în care munca cinstită este răsplătită, în care regulile sunt pentru toți, în care statul este în serviciul oamenilor, nu al politicienilor și specialilor. Este angajamentul pentru un viitor mai bun pentru noi toți, pentru băieții mei, pentru România. Mergem la victorie”, spune Cătălin Drulă, președintele USR.

Duminică are loc evenimentul de lansare al listei comune de candidați la alegerile europarlamentare din partea PMP, USR și Forța Dreptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.