Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Adidas închide fabricile high-tech din Europa și SUA care folosesc roboţi

MVP Baseball School
adidas

Adidas intenţionează să închidă fabricile high-tech, utilate cu roboţi, din Germania şi Statele Unite, pe care le-a deschis, pentru a aduce producţia mai aproape de clienţi, spunând luni că implementarea unei tehnologii în Asia va fi mai flexibilă şi va genera economii, transmite Reuters, relatează Mediafax.

Citește și: Guvernul condus de Ludovic Orban continuă planul restructurărilor

Fabricile Adidas au făcut parte dintr-o strategie prin care compania îşi propunea să răspundă într-un ritm mai rapid cererii de livrare a noilor modele pe marile sale pieţe şi pentru a contracara salariile în creştere din Asia, dar şi costurile de transport mai mari.

Compania germană de articole de sport nu a oferit detalii cu privire la motivul pentru care închide aceste fabrici ce s-au dovedit a fi costisitoare.

Martin Shankland, şeful operaţiunilor globale de la Adidas, a declarat că fabricile au ajutat compania să-şi îmbunătăţească expertiza în domeniul producţiei inovatoare.

Fondată de cizmarul german Adi Dassler în 1949, Adidas şi-a mutat cea mai mare parte a producţiei din Europa în Asia şi acum se bazează pe mai mult de un milion de muncitori din fabrici, în special în China şi Vietnam. Adidas a declarat, luni, că producţia la cele două fabrici va fi întreruptă p'nă cel t'rziu în aprilie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.