Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania aeriană britanică easyJet şi-a îmbunătăţit estimările de profit datorită cererii mari pentru călătorii

captura youtube
easyJet

Compania aeriană britanică easyJet se aşteaptă ca profitul pe întregul an să depăşească previziunile pieţei, fiind încurajată de rezervările de vară şi de cererea puternică de Paşte, în ciuda grevelor franceze, transmite CNBC.

Companiile aeriene din Europa au raportat rezervări mari pentru perioada verii, în ciuda inflaţiei ridicate şi a perspectivelor macroeconomice incerte, informează News.ro.

”Vedem un impuls puternic al rezervărilor pentru vară, deoarece clienţii acordă prioritate cheltuielilor pentru călătorii şi aleg companii aeriene cum este easyJet, care oferă cea mai bună valoare şi combinaţie de destinaţii”, a declarat CEO-ul Johan Lundgren.

Aşteptările pieţei pentru profitul pe întregul an al easyJet sunt de aproximativ 260 de milioane de lire sterline (322,30 milioane de dolari), a spus compania.

Capacitatea de pasageri a companiei aeriene a crescut cu 40% în primele trei luni ale anului 2023, se arată în comunicat, iar 99,8% din zborurile de Paşte au avut loc, în ciuda grevelor controlorilor de trafic aerian francezi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.