Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania aeriană low-cost Wizz Air a operat joi primul zbor de la Iaşi spre Madrid

http://atwonline.com/airline-financials/wizz-air-3q-profit-falls-57-rising-fuel-labor-expenses
Wizzair

Wizz Air a dat startul primului zbor pe cea mai nouă rută, între Iaşi şi Madrid, pasagerii români având posibilitatea de a călători în capitala Spaniei în zilele de joi şi duminică, potrivit unui comunicat al companiei.

Biletele sunt disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.

"Ne bucură foarte mult deschiderea rutei directe Iaşi-Madrid şi, în mod deosebit, faptul că mediul de afaceri are tot mai multe disponibilităţi de a se deplasa spre oraşe europene puternice din punct de vedere economic. Totodată, în mod simbolic, lansarea noii destinaţii se întâmplă în perioada sărbătorilor de iarnă, când mulţi concetăţeni de-ai noştri se întorc în ţară să-şi revadă familiile, iar oportunitatea ca acestea să se reîntregească mai des de acum înainte este pentru noi un obiectiv îndeplinit. Nu în ultimul rând, metropola Madrid se numără printre cele mai apreciate destinaţii pentru city-break-uri de către turiştii români. Sunt motive care ne fac să fim încrezători că noua rută deservită de partenerul nostru Wizz Air va avea succes, capitala Spaniei fiind în topul preferinţelor pasagerilor noştri. Ne onorează interesul constant al companiei Wizz Air pentru Aeroportul Iaşi şi avem încredere că, în ciuda vremurilor complicate pentru aviaţie, proiectele pe care le vom dezvolta vor reprezenta un câştig pentru ambele părţi", a declarat Romeo Vatră, director general provizoriu al Aeroportului Iaşi.

Această nouă rută este a 22-a rută Wizz Air operată de pe Aeroportul Internaţional Iaşi, suplimentând zborurile care decolează deja către destinaţii variate din Europa. Astfel, pasagerii români vor putea călători cu ajutorul acestei noi rute accesibile a Wizz Air către una dintre cele mai încântătoare capitale Europene. Al doilea cel mai mare oraş din Uniunea Europeană, Madridul este o destinaţie populară printre români, precum şi un centru urban cu o cultură, istorie şi arhitectură spectaculoase, potrivit Agerpres.ro.

"Astăzi celebrăm primul zbor pe această nouă rută Wizz Air către Madrid, încântătoarea capitală a Spaniei. Noua rută marchează cea de-a 22-a rută Wizz Air operată din Iaşi, reconfirmându-ne angajamentul de a le oferi românilor alternative de călătorie convenabile, la preţuri ultra-reduse. Suntem bucuroşi să întâmpinăm primii pasageri ce călătoresc pe ruta Iaşi - Madrid la bordul aeronavelor noastre moderne Airbus", a spus Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul Wizz Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

"Lansarea cursei directe Iaşi - Madrid este o veste bună pentru întreaga regiune a Moldovei. Chiar dacă sectorul aviatic încă traversează o perioadă foarte dificilă, efortul coordonat al autorităţilor, aeroportului şi companiilor aeriene va consolida procesul de revenire la indicatorii de dinaintea pandemiei, iar diversificarea curselor aeriene este foarte importantă. Pentru Aeroportul Iaşi, legătura directă cu Madrid va crea o poartă de acces rapid şi avantajos cu ieşenii şi românii care locuiesc în Spania, dar sper să însemne şi un boost pentru turismul local. Suntem încrezători că introducerea cursei Iaşi - Madrid va crea perspective reale de a dinamiza activitatea Aeroportului Internaţional Iaşi şi totodată îşi va pune amprenta asupra dezvoltării sociale, turistice şi economice a judeţului nostru", a declarat Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 şi A321. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar care s-a încheiat pe 31 martie 2021. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.