Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania de tehnologie Epson îşi suspendă exporturile în Rusia şi Belarus și donează un milion de dolari pe fondul crizei din Ucraina

Pinterest
dolari dolarul

Compania de tehnologie Epson va dona un milion de dolari către Agenţia ONU pentru Refugiaţi şi Crucea Roşie, pe fondul crizei din Ucraina şi anunţă suspendarea exporturilor sale către Rusia şi Belarus.

"Epson şi companiile din grupul său sunt profund îngrijorate de conflictul din Ucraina şi de criza umanitară din regiune. Pentru a veni în sprijinul celor afectaţi de această criză, Epson va dona un milion de dolari către Agenţia ONU pentru Refugiaţi şi Crucea Roşie. În plus, Epson Europe B.V., compania regională de vânzări a grupului pentru EMEA, va egala fondurile strânse de angajaţi, iar banii vor fi donaţi către Crucea Roşie. Managementul bazat pe încredere face parte din politica noastră internă, motiv pentru care ne angajăm să respectăm drepturile omului. Astfel, am luat decizia de a suspenda exporturile produselor noastre către Rusia şi Belarus. Grupul Epson îndeamnă cu tărie la încheierea imediată a conflictului", se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis joi AGERPRES.

Epson, lider global în tehnologie, se concentrează asupra rezolvării problemelor societale prin inovaţii în imprimarea acasă şi la birou, în imprimarea comercială şi industrială, în procesele de fabricaţie, în artele vizuale şi în stilul de viaţă.

Compania estimează că va ajunge pe minus în privinţa emisiilor de carbon şi va renunţa complet la utilizarea resurselor subterane epuizabile, cum ar fi petrolul şi metalele, până în anul 2050.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson global generează vânzări anuale de peste un trilion de yeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.