Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania germană de bunuri de larg consum Henkel îşi va menţine politica de achiziţii, în pofida creşterii ratelor dobânzilor

www.henkel.ro
henkel

Compania germană de bunuri de larg consum Henkel îşi va menţine politica de achiziţii, în pofida creşterii ratelor dobânzilor.

Compania germană de bunuri de larg consum Henkel îşi va menţine obiectivul în materie de achiziţii, în pofida creşterii ratelor dobânzilor, a declarat directorul general al companiei, Carsten Knobel, pentru ziarul german Rheinische Post, informează News.ro.

”Avem un bilanţ puternic, intenţionăm să facem noi achiziţii”, a spus el, adăugând că achiziţiile se vor face în business-ul cu adezivi şi în zona bunurilor de larg consum.

Knobel nu vede creşterea ratelor dobânzilor ca fiind o problemă.

”Revenirea la creştere a ratelor dobânzilor mai degrabă ne avantajează atunci când concurăm pentru obiectivele de achiziţie, deoarece avem cele mai bune ratinguri de credit datorită poziţiei noastre financiare foarte solide”, a explicat acesta.

CEO-ul Henkel a confirmat că grupul îşi poate răscumpăra în viitor operaţiunile din Rusia, care au fost vândute cu 600 de milioane de euro unui consorţiu de investitori financiari locali.

”Am convenit asupra opţiunii de a răscumpăra afacerea în următorii zece ani, ca parte a vânzării”, a spus el, deşi a adăugat că o încetare a războiului nu ar fi suficientă pentru o revenire în Rusia. Â

”Pentru ca noi să ne răscumpărăm afacerile din Rusia, condiţiile-cadru şi relaţiile cu Rusia ar trebui să se schimbe fundamental”, a spus Knobel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.