Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Google a lansat un nou sistem de operare pentru telefoanele inteligente

Google
Google

Compania Google a lansat un nou sistem de operare pentru smartphone. Acesta se numește Android 11 și este disponibil de miercuri. La început, sistemul nu poate fi instalat decât pe anumite modele de telefoane, anunță MEDIAFAX.

Sistemul Android 11 a ajuns deja pe mai multe modele de telefoane de la Google sau Xiaomi. Proprietarii de Samsung, Nokia sau LG mai au de aşteptat o perioadă. Totuși, cei de la Google îi asigură că așteptarea nu va fi foarte lungă. Cu cât telefonul a fost lansat mai recent, cu atât noua versiune de Android va fi disponibilă mai rapid.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul partidelor la alegerile locale .

„Vorbim în mare măsură despre telefoanele Google Pixel. Deşi anul acesta şi alte câteva telefoane vor primi noua versiune, ceea ce e grozav. Alte telefoane cu Android vor primi versiunea Android 11 la un moment dat. Viteza cu care vin update-urile a devenit mai bună în ultimii ani, dar în continuare nu e grozavă”, declarat Dieter Bohn de la The Verge.

Un avantaj al sistemului este că telefoanelor inteligente pot să devină şi mai bune la câteva luni după ce au fost achiziționate. De exemplu, cu noua versiune a sistemului de operare poate fi înregistrat ecranul indiferent de telefon.

Este prima dată când orice smartphone cu Android va avea această funcţie. În plus, Google a creat noi noi bule pentru notificări, fiind mai uşor să se facă trecerea de la una la alta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.