Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Impact Developer & Contractor şi-a majorat capitalul social, ca etapă a planului de extindere la nivel naţional

Mediafax
bani

Compania Impact Developer & Contractor a decis majorarea capitalului social, în cadrul planului de extindere la nivel naţional, se menţionează într-un comunicat remis vineri de dezvoltatorul imobiliar.

Decizia de majorare a capitalului social "constă în delegarea şi autorizarea Consiliului de Administraţie de a majora capitalul social în decurs de un an, prin una sau mai multe emisiuni de acţiuni ordinare, cu o valoare nominală de până la 193.750.000 lei", se precizează în comunicatul Impact Developer & Contractor, potrivit agerpres.ro.

Acţionarii prezenţi la Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor au acordat Consiliului de Administraţie competenţa de a decide restrângerea sau ridicarea dreptului de preferinţă al acţionarilor existenţi la data majorării capitalului social.

Decizia a avut loc în contextul în care Impact Developer & Contractor a demarat strategia de expansiune la nivel naţional, prin dezvoltarea de ansambluri rezidenţiale de anvergură în marile oraşe ale ţării, la standarde de sustenabilitate nZEB şi BREEAM Excellent.

Potrivit comunicatului, compania Impact Developer & Contractor utilizează cele mai bune practici de guvernanţă corporativă, transparenţă, responsabilitate şi comunicare cu investitorii, obţinând recent nota 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România.

Societatea comercială a comunicat activ şi transparent cu investitorii, furnizându-le acestora informaţii clare, detaliate, precum şi estimări realiste şi argumentate privind activitatea companiei, rezultatele financiare şi evoluţia acţiunilor sale pe piaţa de capital, se menţionează în comunicat.

În curând, Impact Developer & Contractor le va pune investitorilor la dispoziţie date suplimentare despre evoluţia financiară şi despre planurile de dezvoltare ale companiei pe termen mediu şi lung.

Cu o vechime de 30 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti. Acţiunile companiei sunt cotate la categoria Premium a Bursei de Valori Bucureşti, compania având vineri o capitalizare bursieră de 937.125.000 lei.

Printre proiectele de referinţă ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence, acesta din urmă fiind singurul proiect rezidenţial din Bucureşti cu certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel naţional, compania a demarat în 2020 în Constanţa construcţia proiectului rezidenţial Boreal Plus, proiect mixt format din vile şi blocuri de apartamente, iar în septembrie 2021 va demara în Iaşi proiectul rezidenţial Greenfield Copou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.