Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania IULIUS anunță construirea unei clădiri rezidenţiale la Iaşi cu 45 de apartamente premium: Preţul pe metru pătrat util porneşte de la 3.000 de euro

News.ro
clădiri rezidenţiale IULIUS imobiliare

Compania IULIUS a anunţat luni construirea unei clădiri rezidenţiale la Iaşi, în apropierea Palatului Culturii, cu 45 de apartamente premium, preţul pe metru pătrat util pornind de la 3.000 de euro.

Noul proiect iniţiat de IULIUS se construieşte în zona Sf. Andrei din municipiul Iaşi, la două minute de Palatul Culturii, de Palas Iaşi şi de alte obiectivele de interes din zona centrală.

Noua clădire rezidenţială oferă 45 de apartamente smart home. Clădirea va avea şapte etaje, iar jumătate dintre apartamente vor avea vedere spre Palatul Culturii, potrivit News.ro.

Apartamentele au suprafeţe între 49 mp şi 148 mp, fiind cu una, două şi trei camere.

Preţul mediu pentru suprafaţa totală a apartamentului este de 2.200 euro/mp, în timp ce preţul pe metru pătrat util porneşte de la 3.000 euro.

Compania IULIUS susţine într-un comunicat de presă că structura de rezistenţă este realizată cu planşee dală, fără grinzi interioare, ceea ce asigură o mare flexibilitate în amenajare. Totodată, pereţii sunt din zidărie, inclusiv pentru compartimentări, cu înălţimi libere de 2,95 metri, oferind şi mai mult spaţiu. Apartamentele vor beneficia de tâmplărie de aluminiu fără parapet, ceea ce asigură un grad ridicat de lumină naturală pe o durată cât mai mare din zi.

Apartamentele sunt prevăzute cu terase sau balcoane.

Pe acoperişul clădirii vor fi montate panouri fotovoltaice care să asigure energia necesară pentru spaţiile comune, cum sunt iluminatul exterior, de pe casa scării şi din camera tehnică, alimentare lifturi şi prize.

Rezidenţii vor avea la dispoziţie 51 de locuri de parcare dedicate, în parcarea subterană a Palas Campus, care totalizează 625 de locuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.