Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania românească IN-Spekt Development: 'Finalizarea proiectului rezidenţial tip premium-boutique din Capitală este preconizată pentru primăvara aceasta'

news.ro
IN-Spekt Development cladire

Compania românească IN-Spekt Development a anunţat miercuri că finalizarea proiectului rezidenţial tip premium-boutique, din nordul Capitalei, este preconizată pentru primăvara aceasta, valoarea proiectului ridicându-se la peste 20 de milioane de euro.

”IN-Spekt Development anunţă Brick Lofts, un nou proiect rezidenţial tip premium-boutique, dezvoltat în nordul Capitalei. Valoarea proiectului se ridică la peste 20 de milioane de euro, iar finalizarea este preconizată pentru primăvara 2022. Brick Lofts este situat în nordul capitalei, în apropierea Promenada Mall şi a zonei de birouri Dimitrie Pompeiu”, anunţă dezvoltatorul, potrivit News.ro.

Peste jumătate dintre unităţile noului proiect sunt loft-uri, apartamente cu înălţimi ample şi ferestre imense.

Proiectul propune o comunitate restrânsă, exclusivistă, având doar 40 de apartamente, cu un mix de 2-4 camere dispuse pe un nivel si pe două niveluri sub formă de duplex şi loft.

“Am creat Brick Lofts ca un spaţiu de refugiu în mijlocul celei mai vibrante zone ale oraşului”, spune Mihai Astratinei, din partea IN-Spekt Development, care afirmă că proiectul este destinat celor care apreciază un stil de viaţă contemporan, citadin, conectat.

Loft-urile propun un spaţiu deschis, dispus pe două niveluri, cu un living cu înălţime de peste 6 metri şi ferestre supradimensionate.

Duplex-urile oferă o zonă de zi şi una de noapte, conectate printr-o scară interioară.

IN-Spekt Development este o companie cu capital 100% românesc, cu experienţă de peste 20 ani pe piaţa din România. Compania activează în zona dezvoltării spaţiilor rezidenţiale şi de birouri. Compania a livrat proiectele rezidenţiale Parisian Views şi Traian sau clădirea Avantgarde Office Building.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.