Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania unui denunțător al DNA Ploiești, contract BĂNOS cu Aeroportul Henri Coandă din Otopeni

makalius.lt
aeroport

Contract bănos obținut de compania Romprest. Aeroportul Henri Coandă din Otopeni va plăti o sumă frumușică pentru servicii de salubritate.

"Romprest , companie patronată de controversatul om de afaceri Florian Walter,va câștiga peste 1,4 milioane de euro, în baza unui contract de prestări servicii parafat la mijlocul acestei luni. Este vorba despre amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi şi a plantelor decorative de interior, de la Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” din Otopeni.

Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti a atribuit, prin licitaţie deschisă, în data de 18 octombrie, un contact în valoare de 6.567.491,8 lei cu TVA (1,46 de milioane de euro), având ca obiect achiziţia de servicii de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi exterioare şi a plantelor naturale decorative de interior. Este vorba despre servicii de elagaj de arbori şi tunderea gardurilor vii, de servicii de ierbicizare şi de însămânţare, de aranjamente florale, de sădit arbori şi alte plante, afacere care a fost gândită încă din 26 aprilie anul curent.

În trecut,  Florian Walter a făcut, însă,obiecul unui dosar instrumentat, iniţial, la DNA, structura centrală, de către procurorul Mihaela Iorga Moraru. Ulterior, acest dosar a fost preluat de către DNA Ploieşti, celebra “unitate de elită” condusă de Lucian Onea. În această nouă situaţie, Walter a denunţat-o, anul trecut, pe Mihaela Iorga Moraru, la cererea procurorilor de “elită”, care au pus-o sub învinuire într-un dosar privind favorizarea făptuitorului", potrivit Jurnalul.ro.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.