Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Complexul rezidenţial de lux, Royal Town din Iaşi, a primit autorizaţia de construcţie pentru încă trei blocuri

santier

Royal Town, complex rezidenţial de lux situat în Iaşi, a primit autorizaţia de construcţie pentru încă trei blocuri, investiţie de peste 15 milioane euro, astfel, ansamblul va ajunge la un total de şapte blocuri până la finalul anului 2021 şi la peste 1.000 apartamente, potrivit news.ro.

"Ansamblul rezidenţial Royal Town din Iaşi continuă extinderea şi a început construcţia a încă trei blocuri, fiecare cu câte 11 niveluri. Acestea vor fi predate la finalul anului 2021", informează un comunicat.

Reprezentanţii dezvoltatorului au declarat pentru News.ro că pentru cele trei blocuri noi ete estimată o invetiţie de peste 15 milioane euro.

Citește și: Klaus Iohannis anunță noi reguli! Când vor putea ieși din casă persoanele cu vârsta de peste 65 de ani

Primele trei blocuri din incinta ansamblului Royal Town sunt deja finalizate şi date în folosinţă. Aici sunt în total peste 300 de apartamente. Obiectivul final al proiectului este de a ajunge la un număr de peste 2.000 de imobile. În paralel, complexul are în desfăşurare lucrările pentru cel de-al patrulea bloc, care va fi predat la finele anului 2020 şi va avea 220 apartamente dispuse pe 10 etaje.

"Apartamentele din ansamblul rezidenţial Royal Town au 1, 2 sau 3 camere, însă, la cerere, pot fi realizate şi apartamente cu 4 camere. Preţul pentru un apartament începe de la 1.050 euro pentru metrul pătrat util, dar variază în funcţie de modalitatea de plată aleasă de client, suprafaţă şi termen de finalizare", arată dezoltatorul.

Citește și: Alexandru Rafila: Mai avem 4-5 zile! Vom vedea atunci dacă intensificarea contactelor sociale de Paște va duce la înmulțirea numărului de cazuri de Covid-19

Suprafaţa unui apartament variază între 43 şi 150 de metri pătraţi, în varianta atât decomandată, cât şi open space, cu 12 tipuri de compartimentări diferite.

La capitolul dotări, locuinţele au sistem smart home integrat ce include senzori de fum, inundaţie sau de mişcare, întrerupătoare digitale sau centrală termică cu operare digitală de pe telefonul mobil.

Royal Town este un ansamblu rezidenţial de lux din Iaşi, situat în zona Copou, care cuprinde în prezent peste 500 de apartamente în blocuri de 6, 10 şi 11 etaje şi este întins pe o suprafaţă de 20.000 mp .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.