Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunicarea strategică a NATO, printre subiectele discutate de Mircea Duşa cu un oficial al Alianţei

mircea dusa

Cooperarea dintre Ministerul Apărării Naţionale (MApN) şi Divizia de Diplomaţie publică a Alianţei în dezvoltarea proiectelor de comunicare strategică ale NATO a fost principala temă de discuţii dintre secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare, Mircea Duşa, şi ambasadorul Tacan Ildem, asistentul secretarului general al NATO pentru diplomaţie publică.

"Mircea Duşa a apreciat cooperarea ca fiind una de succes, cu certe beneficii atât de partea naţională, cât şi de cea aliată. Oficialul român a subliniat faptul că, începând cu anul 2016, agenda NATO s-a impus pe primul loc în ponderea subiectelor reflectate în mass-media din România cu referire la problematica de securitate. Acest lucru este o premieră de la aderarea ţării noastre la Alianţă, iar tendinţa s-a păstrat şi de la începutul anului 2017 până în prezent, demonstrând interesul crescut al publicului român pentru acţiunile Alianţei în actualul mediu de securitate", informează un comunicat al MApN.

Secretarul de stat Duşa a evidenţiat importanţa pe care MApN o acordă acestui domeniu şi a subliniat faptul că toate structurile cu atribuţii în zona comunicării strategice funcţionează în cadrul MApN cu rezultate dintre cele mai bune. Cei doi oficiali au reiterat importanţa comunicării strategice în actualul context de securitate. În acest sens, au convenit asupra necesităţii informării opiniei publice într-o manieră cât mai clară cu privire la măsurile pe care NATO şi Armata României le întreprind pentru adaptarea la noile provocări de securitate, îndeosebi pe flancul estic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.