Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunicat JENANT al Poliției, după ce un șofer a fost bătut de față cu polițiștii: agresorii sunt în libertate/ VIDEO

Un șofer din Buzău a fost rupt cu bătaia de trei agresori, chiar de față cu doi polițiști. În timp ce bărbații îl loveau pe șofer și mașina, cei doi polițiști erau spectatori VIP. După ce șoferul a accelerat și a reușit să fugă, polițiștii au chemat luptătorii de la forțele speciale și i-au reținut pe agresori, dar aceștia sunt judecați în libertate.

În imaginile video se vede că polițiștii nu au nicio intenție de a utiliza armamentul din dotare pentru a-i calma pe agresori.

Citește și: ȘOCANT - Un șofer a fost rupt cu bătaia, de față cu doi polițiști: agresorii l-au umplut de sânge/ VIDEO


”La data de 12 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Beceni, au fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către un buzoian, în vârstă de 41 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, pe raza localităților Săpoca și Cernătești, ar fi fost agresat de mai multe persoane.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru verificarea aspectelor semnalate.

Totodată, pentru aplanare și preîntampinarea escaladării conflictului, au fost dirijate la locație și luptători din cadrul Serviciului de Acțiune Specială Buzău și jandarmi.

Din primele verificari a reieșit că, în urma unui conflict spontan, apelantul de 41 de ani ar fi fost agresat fizic de către trei persoane, totodată i-ar fi fost provocate și distrugeri la autoturismului personal.

Polițiștii au identificat persoanele în cauză, stabilind că este vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, din localitatea Săpoca și Cernătești.

La momentul intervenției polițiștilor, persoana vătămată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.”, arată Poliția Buzău.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.