Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comuniștii și socialiștii moldoveni au boicotat ședința solemnă a Parlamentului de la Chișinău în care Președintele Parlamentului European a ținut un discurs

deschide.md
Roberta Metsola parlament chisinau

Deputatul PAS, Radu Marian, critică refuzul deputaților socialiști și comuniști de a participa la ședința solemnă a Parlamentului R.Moldova, în cadrul căruia Roberta Metsola, președintele Parlamentului European, a ținut un discurs. Potrivit lui Marian, prin asemenea acțiuni, BCS a dat dovadă de un comportament mizerabil, conform deschide.md.

„Nu pot să nu remarc comportamentul mizerabil al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, care au boicotat ședința solemnă în care Roberta Metsola a ținut discursul. Eu înțeleg diferențele ideologice, dar trebuie să ai măcar minim de respect pentru instituția care a făcut atâta pentru cetățenii Republicii Moldova. Datorită eforturilor Uniunii Europene, au fost construite multe școli, grădinițe, drumuri, spitale, a fost suport bugetar pentru plata pensiilor, salariilor și compensarea facturilor. De aceste lucruri au beneficiat inclusiv oamenii care i-au votat pe socialiști & comuniști. Trădători au fost și trădători o să fie, care orbește fac jocurile statului agresor Rusia. Rușine!”, a scris el.

Amintim că președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a ținut astăzi un discurs în fața deputaților Parlamentului R.Moldova. Speakerul PE a declarat că locul Moldovei este în Europa și Parlamentul European va face toate lucrurile necesare pentru ca statul nostru să devenă membru cu drepturi depline al Uniunii Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.