Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunitățile minoritare investesc în cripto pentru a scăpa de discriminarea financiară

malta.bc.events
criptomonede industria muzicala

Americanii negri și LBGTQ au mai mult de două ori mai multe șanse să investească în cripto decât americanii albi. Un sondaj furnizat USA Today de Harris Poll a arătat că americanii negri, hispanici și LGBTQ sunt mult mai probabil să dețină active criptografice.

Conform sondajelor efectuate în SUA, efectuate în lunile iunie și iulie, 23% dintre americanii negri și 17% dintre americanii hispanici au indicat că investesc în prezent în active digitale, comparativ cu doar 11% dintre americanii albi și 13% din general public. 25% dintre respondenții LGBTQ au spus, de asemenea, că dețin cripto.

Conștientizarea criptomonedelor este, de asemenea, mai mare în rândul grupurilor minoritare, jumătate dintre negrii americani, hispanici americani și asiatici americani exprimând familiaritatea cu criptomoneda, în timp ce doar 37% dintre americanii albi au răspuns la fel.

Sondajul a constatat, de asemenea, că 43% dintre americanii negri cred că nu au fost tratați corect de către industria bancară și a creditelor, un sentiment exprimat de 39% dintre respondenții LGBTQ. În schimb, 28% din publicul larg a declarat că a fost tratat nedrept de către sectorul financiar.

Potrivit CEO-ului lui Harris Poll, John Gerzema, multe comunități marginalizate au suferit discriminări financiare , contribuind probabil la dorința lor crescută de a explora activele descentralizate:

„A existat o lungă istorie de discriminare în investiții și ar putea fi motivul pentru care am văzut o demografie largă de interes și incluzivitate în cripto - pentru că este nouă, deschisă și aparent are mai puține bariere la intrare.”

Tyrone Ross, CEO al companiei de consultanță în investiții, Onramp Invest, a făcut ecou sentimentului lui Gerzema, afirmând: „Crypto este foarte mare cu Black Millennials și americani LGBTQ pentru că reprezintă libertate”.

„Aceasta este foarte mult o mișcare socială [...] reprezentarea și egalitatea sunt ceea ce crypto promovează, evocă și distribuie”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.