Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONAF și Federaţia Română de Automobilism Sportiv au semnat un parteneriat pentru susţinerea femeilor din sporturile cu motor

Timi Silicaru
conaf

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriatul Feminin (CONAF) şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) au semnat un parteneriat pentru susţinerea femeilor din sporturile cu motor, conform unui comunicat remis luni de asociaţia patronală.

"Aşa cum există femei care au făcut şi continuă să facă performanţă în business, aşa există sportive titrate care fac performanţa în toate ariile motor-sport şi mai mult decât atât echilibrează pasiunea lor cu familia şi business-ul", se menţionează în comunicatul CONAF.

Citește și: Atac sângeros în oraşul canadian Quebec - 7 victime! Poliţia a anunţat că a arestat un suspect

Federaţia Română de Automobilism Sportiv deţine singurul organism implicat activ în promovarea şi încurajarea prezenţei femeilor în competiţii - Comisia Naţională pentru Femei (CNF FRAS), precizează CONAF.

Preşedinte Comisiei Naţionale pentru Femei a FRAS, Mirela Bucovicean, a explicat că îşi doreşte ca împreună cu CONAF să dezvolte relaţii de colaborare cu federaţii similare din alte ţări.

Citește și: Nicușor Dan își primește binecuvântarea din SUA: întâlnire cu ambasadorul american

"Numărul femeilor înscrise în probe sportive ale automobilismului sau în colegiile de arbitrii creşte constant anual. Comisia Naţională pentru Femei a FRAS are ca obiective promovarea rezultatelor femeilor din motorsport, demonstrând astfel că se face performanţă la cel mai înalt nivel. Motorsportul nu înseamnă doar partici-pare ca pilot sau copilot, ci şi prezenţa în alte zone cum ar fi de conducere a unor echipe, arbitraj, zona de mecanică sau promovare pentru o echipă. Împreună cu CONAF ne dorim să creăm modele de urmat prin puterea exemplului personal al membrelor comisiei, să dezvoltam programe educaţionale şi relaţii de colaborare cu federaţiile corespondente ale altor state", a menţionat preşedintele Comisiei Naţionale pentru Femei a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.