Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concept de tratament multidisciplinar pentru sănătatea cavităţii orale, lansat de o asociație

www.oral-dent.ro
periuta, pasta, dinti

Experţii în sănătate orală au de acum posibilitatea de a dobândi noi cunoştinţe în ceea ce priveşte reabilitarea cavităţii orale cu ajutorul implanturilor dentare, mai ales atunci când vine vorba despre cazurile complexe. Recent, Asociaţia Maxilomed a lansat un nou concept de tratament care permite medicilor să obţină un rezultat benefice pentru pacienţii lor, prin intermediul colaborării multidisciplinare, potrivit news.ro.

Evenimentul Asociaţiei Maxilomed a fost coordonat de prof. Mihai Juncar, medic primar chirurgie orală şi maxilo-facială, fondator al Clinicii Maxilomed. Noul concept de tratament, destinat cazurilor complexe de reabilitare a cavităţii orale, se numeşte IASP şi este adresat în special medicilor care, în practica profesională, au nevoie de o colaborare multidisciplinară care impune opinia de specialitate a chirurgilor, proteticienilor şi parodontologului. Totul pentru a obţine un rezultat în beneficiul pacientului. Prin acest concept, fiecare specialist implicat îşi aduce contribuţia pentru a identifica cele mai bune soluţii terapeutice pentru pacienţi.

„Sursa de unde ne informăm este deosebit de importantă, iar în ultimul timp am văzut o mare varietate de concepte în ceea ce priveşte tratamentul cu implanturi dentare, mai ales în cazurile complexe. Este deosebit de greu pentru un medic, mai ales dacă este la început de drum, să se decidă care sunt variantele optime de tratament pentru un pacient adaptat evident la nevoile particulare a fiecărui caz în parte. Împreună cu colegii mei din clinică, şi mai mult la sugestia lor, am decis să pornim acest proiect prin care să împărtăşim colegilor noştri cât mai mult din experienţa noastră. Îmi doresc ca acest proiect să aducă un plus de valoare în activitatea noastră profesională pentru a avea rezultate cât mai predictibile şi mai sigure cu putinţă” a declarat prof. Mihai Juncar.

Desfăşurat în cadrul Hotelului Union Plaza din Bucureşti, evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 100 de medici care îşi desfăşoară activitatea în domeniul implantologiei dentare. Totodată, toţi cei prezenţi au participat la o serie de seminarii şi dezbateri, în care au fost prezentate cazuri medicale complexe, tratate cu succes datorită acestui concept bazat pe colaborarea multidisciplinară.

În viitor, Asociaţia Maxilomed, alături de prof, Mihai Juncar şi Clinica Maxilomed, va dezvolta module de pregătire destinate specialiştilor în sănătatea orală, astfel încât, prin colaborarea multidisciplinară, să poată fi identificate metode revoluţionare de tratament a cazurilor complexe de reabilitare a cavităţii orale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.