Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concertele lunii iunie - LP, Tom Jones şi Garbage revin în România. Les Négresses Vertes şi Disturbed, în premieră

standard.co.uk
tom jones

LP, Tom Jones şi Garbage vor reveni luna aceasta în concert în România, în timp ce grupurile Les Négresses Vertes şi Disturbed vor cânta pentru prima dată în ţara noastră. Lista evenimentelor muzicale pentru această lună este completată de concerte death metal, jazz-pop şi hip-hop, anunȚă news.ro.

Trompetistul şi compozitorul jazz-pop Chris Botti, premiat cu Grammy în 2013, colaborator al unora ca John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell, Steven Tyler (Aerosmith) şi Frank Sinatra, va concerta pe 3 iunie la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele pentru concertul de la Bucureşti, care este programat să înceapă la ora 20.00, pot fi cumpărate din reţeua Eventim, la preţuri cuprinse între 49 şi 348 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Grupul francez Les Négresses Vertes va concerta în premieră la Bucureşti pe 6 iunie. Show-ul în care vor fi îmbinate world music cu gypsy punk şi rock altenativ va încheia sezonul de concerte de la clubul Control. Cunoscut pentru piese ca „Voila L’ete”, „Zobi La Mouche" şi „Apres La Pluie”, grupul se află în prezent în turneul care marchează 30 de ani de la apariţia albumului „Mlah". Preţul unui bilet este de 65 de lei. Trupa va cânta şi la Cluj-Napoca. Pe 4 iunie, în cadrul Festivalului de Film Transilvania, va urca pe scena Casei de Cultură a Studenţilor. Biletele pot fi cumpărate de pe Eventbook.ro, la preţul de 30 de lei.

B.U.G. Mafia va prezenta a doua ediţie a „Românie, Fă Gălăgie!” la Arenele Romane, pe 8 iunie. Pe scenă vor urca şi El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie şi Bad and Boujee. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri de 79, 129 şi 189 de lei, iar in ziua evenimentului, la intrare - în limita disponibilităţii - ele vor costa 90, 140 şi 200 de lei.

Trupa death metal Cannibal Corpse va concerta la Cluj-Napoca şi Bucureşti, pe 12, respectiv 13 iunie. Pentru concertul din Form Space de la Cluj-Napoca, biletele costă 99 de lei, iar pentru Quantic Club - unde va urca pe scena Open Air - au preţuri cuprinse între 89 şi 140 de lei.

Spectacolul „Dangerous Games”, una dintre cele mai de succes producţii artistice a companiei de dans Lord of the Dance, va reveni, pe 22 iunie, la Bucureşti, pentru o reprezentaţie ce va avea loc în premieră pe o scenă în aer liber, la Arenele Romane. Dansatorii vor urca şi pe scena Sălii Polivalente din Craiova, pe 23 iunie, şi pe cea a Arenei Antonio Alexe din Oradea, pe 25 iunie. Show-ul este produs de celebrul coregraf şi regizor Michael Flatley, pe muzica compozitorului Gerard Fahyho. Biletele, disponibile în reţeaua iabilet.ro, au preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei.

Cântăreaţa LP (Laura Pergolizzi) va concerta pe 24 iunie la Arenele Romane din Bucureşti, pentru a-şi va promova cel de-al cincilea album, „Heart To Mouth”, apărut în decembrie 2018. Biletele, disponibile în reţeaua Eventim, costă 139 de lei.

Britanicul Tom Jones va concerta în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 26 iunie. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, eventim.ro şi tomjones.emagic.ro, la preţuri cuprinse între 130 şi 427,5 lei.

Trupa americană heavy metal Disturbed va concerta pentru prima dată la Bucureşti pe 27 iunie. Disturbed a fost formată la finalul anilor 1990, în Chicago. Primul album al trupei, „The Sickness”, a apărut în 2000 şi a fost urmat de alte şase materiale de studio. Cel mai recent, grupul a lansat „Evolution”, în octombrie 2018. Pentru concertul de la Arenele Romane, biletele - disponibile în reţeaua iabilet.ro - au preţuri cuprinse între 129 şi 270 de lei.

Grupul rock alternativ Garbage, cunoscut pentru piese precum „Queer”, „Stupid Girl” şi „Only Happy When It Rains”, va concerta pe 29 iunie la Arenele Romane. Preţul biletelor, ce pot fi cumpărate de pe iabilet.ro, sunt cuprinse între 110 şi 205 lei, iar în ziua concertului, vor costa între 130 şi 220 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.