Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii George Enescu va fi transmis joi, de la ora 19.00, în regim live pe internet

http://stiri.tvr.ro
Concursul George Enescu

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii „George Enescu”, condus de dirijorul italian David Crescenzi, va fi transmis joi, de la ora 19.00, în regim live din Sala Mare a Ateneului Român, pe canalele online ale instituţiei, relatează News.ro.

Programul concertului fără public este alcătuit din unele dintre cele mai populare lucrări, prin care se sărbătoreşte intrarea în noul an: Uvertura la Bărbierul din Sevilia de Gioacchino Rossini, Valsul florilor din Spărgătorul de nuci de Piotr Ilici Ceaikovski, Dansurile ungare nr. 3, 5, 6 de Johannes Brahms şi Vals imperial, Polca Auf der Jagd, Polca Tritsch-Tratsch, Polca Pizzicatto, Polca Unter Donner und Blitz, Valsul Dunărea albastră, Marşul Radetzky de Johann Strauss-fiul.

„Anul 2021 va fi tot un an dificil, cel puţin în prima parte. Sperăm că ne vom întoarce cât de curând în sălile de spectacol. E necesar să avem răbdare şi mai ales înţelepciunea de a respecta strict recomandările specialiştilor. Vreau să cred că deschiderea stagiunii din luna octombrie a anului curent se va putea face cu public în sala de concert. Surogatul online nu trebuie prelungit, existând riscul afectării calităţii actului artistic, dar şi al trăirilor rafinate pentru melomani”, a declarat Andrei Dimitriu, directorul general al Filarmonicii „George Enescu”.

Citește și: Cum a lăsat Israelul lui Netanyahu lumea în urmă în cursa vaccinurilor: operațiune masivă 27/7 pe STADIOANE; dozele libere, folosite la tineri

Concertul live din 7 ianuarie va putea fi ascultat pe canalele online ale Filarmonicii „George Enescu“: site (https://www.fge.org.ro/), pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/filarmonica.george.enescu/) şi pe canalul YouTube (https://bit.ly/2wMctlw).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.