Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concertul pe care Status Quo îl avea programat pentru 26 august la Bucureşti a fost anulat

www.bzi.ro
concert

Concertul pe care trupa britanică Status Quo îl avea programat pe 26 august la Bucureşti a fost anulat, iar banii plătiţi pentru bilete vor fi returnaţi integral, au anunţat organizatorii, scrie news.ro.

În mesajul publicat de Metalhead şi BestMusic pe Facebook se arată: „Trupa a decis să îşi modifice programul de turneu, aşa că, din păcate, nu vor mai putea ajunge la Bucureşti. Sumele plătite de fani pe bilete vor fi returnate integral în cel mai scurt timp”.

Pentru biletele cumpărate cu plata prin card, rambursarea sumei va fi efectuată automat în contul din care s-a făcut plata iniţială în termen de maxim 14 zile lucrătoare. Pentru biletele achiziţionate cu plata prin Orange sau Vodafone, rambursarea sumei va fi făcută din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare. Pentru cele achiziţionate cu plata ramburs (livrare prin curier) sau din punctele fizice a fost trimisă o informare prin e-mail pentru detalii.

Citește și: Lady Gaga, o nouă poveste de dragoste cu un colaborator - FOTO

Status Quo, care a mai concertat la Bucureşti în 2012, urma să cânte la Arenele Romane. Pentru deschidere au fost anunţaţi Trupa Compact şi Cristi Minculescu, Valter & Boro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.