Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lady Gaga, o nouă poveste de dragoste cu un colaborator - FOTO

lady gaga

Cântăreaţa Lady Gaga, în vârstă de 33 de ani, a fost fotografiată la finalul săptămânii trecute sărutându-se cu un bărbat care a fost identificat apoi drept un colaborator al ei, potrivit news.ro.

După despărţirea dintre actorul Bradley Cooper, cu care ea a jucat în „A Star is Born”, şi modelul Irina Shayk, au apărut numeroase speculaţii cu privire la o posibilă relaţie dintre cei doi sau că tocmai o astfel de legătură ar fi dus la finalul căsniciei cineastului.

Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul Christian Carino în luna februarie, iar fanii credeau că Bradley Cooper este motivul.

Citește și: Actorul George Hilton a murit

Gaga şi bărbatul au fost fotografiaţi pe terasa unui restaurant din California, unde - au declarat martori pentru revista People - artista părea se se simtă confortabil, alegând o masă aproape de stradă.

(Foto: Twitter)

După ce fotografiile au făcut înconjurul reţelelor sociale, a fost descoperit că bărbatul este Dan Horton, în vârstă de 37 de ani, unul dintre inginerii de sunet din echipa de turneu a artistei.

Americanul, stabilit în Nashville (Texas), lucrează pentru Lady Gaga din noiembrie 2018. Înainte, a lucrat pentru artişti precum Camila Cabello, Ariana Grande, Bruno Mars şi Justin Timberlake.

El a fost căsătorit între 2013 şi 2016 cu actriţa Autumn Guzzardi, cunoscută din seriale de televiziune şi spectacole de pe Broadway.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.