Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONCLUZIA Monicăi Anisie despre școala online în pandemie: Generația actuală, un exemplu de adaptare

Inquam Photos / George Calin
monica anisie

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, spune, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Internaționale a Elevului și Studentului, că generația actuală este un exemplu de adaptare la noua realitate.

Citește și: Poliția Română s-a FĂCUT de RÂS, în cadrul unei operațiuni internaționale: DOAR 11 arme deținute ilegal, GĂSITE de oamenii legii

„Ziua Internațională a Elevului și Studentului e momentul oportun să îi sărbătorim pe toți cei care reprezintă viitorul României, elevi și studenți care învață, cu o maturitate și o asumare demne de toată admirația, să se adapteze unor schimbări bruște de viață. Pot spune că generația actuală constituie un exemplu de adaptare pentru noi, părinții și profesorii, la noua realitate; este unică prin potențialul său de a își dezvolta un de abilități care să o ajute să facă față cu succes provocărilor viitorului”, a scris, într-un mesaj publicat pe Facebook, ministrul Educației.

Monica Anisie spune că elevii și studenții trebuie să primească în continuare susținere pentru a afla beneficiile educației, iar tinerilor le cere să continue să își exprime părerea cu privire la viitorul educației.

„Iar voi, dragii mei, continuați să vă exprimați părerea, viziunea asupra viitorului educației, propunerile și temerile, mai ales în contextul actual. La mulți ani tuturor elevilor și studenților!”, a mai scris Anisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.