Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concurență acerbă la Primăria Bistrița - 28 de concurenți s-au înscris la concurs pentru un post de jurist

primaria-Bistrita

28 de concurenți s-au înscris pentru un post de jurist, scos a doua oară la concurs la Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Bistrița, după ce, la precedenta competiție, niciunul dintre cei 45 de candidați nu a reușit să promoveze examenul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Majorăriile salariale din administrație au făcut ca posturile scoase la concurs să fie attractive, astfel că la un concurs organizat de Primăria Bistrița pentru ocuparea un post de jurist la Serviciul Stare Civilă s-au înscris 28 de candidați. La competiția organizată în luna septembrie, niciunul dintre cei 45 de concurenți nu a reuşit să promoveze examenul.

"Dupã majorările salariale din administrație a crescut semnificativ şi concurența pe posturile scoase la concurs. Recordul este deținut de postul de consilier juridic de la Serviciul de Stare Civilă. La primul concurs au fost 45 de concurenți însă niciunul nu a reuşit să ocupe postul. A fost scos din nou la concurs şi acum s-au înscris 28 de candidați. Tot anul acesta, la un alt concurs organizat pe un post similar, pentru o funcţie de consilier juridic în cadrul Direcţiei de administraţie publică, au fost depuse 21 de dosare", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Primãriei Bistrița, Mihai Ruşti.

Primăria nu cere vechime în meserie, iar salariul este de 3.500 de lei.

Concursul va avea loc în perioada 20 - 23 noiembrie, iar candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite în științe juridice sau științe administrative.

Primăria Bistriţa are aproape 900 de angajaţi, cheltuielile de personal ajungând la 70 milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.