Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concurență acerbă pentru un post de ofițer de Resurse Umane la IPJ Alba: 112 candidți s-au înscris în concurs

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un număr de 112 persoane s-au înscris la concursul pentru ocuparea unui post de ofiţer scos la concurs, pentru încadrare directă, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Jens Stoltenberg, AVERTISMENT pentru România, la întâlnirea cu Viorica Dăncilă: 'Lumea e din ce în ce mai periculoasă și imprevizibilă'

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, comisar Luminiţa Prodan, în total au fost scoase la concurs un număr de şapte posturi pentru încadrare directă, din care cea mai mare concurenţă se înregistrează pentru funcţia de ofiţer în cadrul Serviciului Resurse Umane, linia de muncă evidenţă resurse umane. Luminiţa Prodan a menţionat că pentru acest post s-au înscris la concurs 112 persoane.

Pentru cele cinci funcţii de ofiţer în cadrul Serviciului Criminalistic - Compartiment Centrul Teritorial de Examinare I.T. au fost depuse 107 dosare. În ceea ce priveşte funcţia de personal contractual, în cadrul Serviciului Logistic - Administrarea patrimoniului imobiliar - muncitor calificat, perioada înscrierilor este până în 30 ianuarie.

Pentru cele şase funcţii de ofiţer, înscrierile s-au realizat până marţi, la ora 16,00, concursurile urmând a se desfăşura în data de 30 martie.

Pentru postul de muncitor calificat, înscrierile se fac până la data de 30 ianuarie, examenul, constând în probă practică şi interviu, urmând a avea loc în 7 şi 12 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.