Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONDAMNARE URIAȘĂ pentru un polițist: E REVOLTĂTOR ce făcea cu fete de 13 și 16 ani

Magazin Salajean
Polițist

Un fost poliţist din judeţul Covasna a fost condamnat la 8 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, trafic de persoane, constituire a unui grup infracţional, folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), remis marţi AGERPRES.

Potrivit acestuia, Vasile Teodor Feraru a fost trimis în judecată de către DIICOT - Biroul Teritorial Covasna pe data 8 iunie 2015, împreună cu alte cinci persoane, care, în perioada 2013-2014, au recrutat minore ce proveneau din familii dezorganizate, pe care "le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei" în mai multe cluburi de noapte de pe raza municipiului Sfântu Gheorghe.

Citește și: PRO TV a încasat-o bine de tot! Din ce motiv a fost amendată televiziunea din Pache – suma este considerabilă

Din cercetări, s-a stabilit că victimele, cu vârste de 13-16 ani, au fost exploatate sexual contra unor sume cuprinse între 150-350 lei.

"În urma probelor administrate în cauză, s-a reţinut că, începând cu vara anului 2013, Feraru Teodor Vasile, fost agent de poliţie în cadrul Poliţiei municipiului Sfântu Gheorghe, Biroul Ordine Publică - Compartimentul Siguranţă Publică şi Patrulare, a sprijinit grupul infracţional organizat prin aceea că, în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, nu a întocmit acte de constatare atunci când a luat cunoştinţă de faptul că în cadrul unui club de noapte sunt minore care practică prostituţia cu acordul şi la solicitarea unuia dintre inculpaţi. De asemenea, Feraru Teodor Vasile a pretins şi obţinut favoruri de natură sexuală de la două minore, cunoscând faptul că una dintre ele este victimă a traficului de minori", se arată în comunicat.

Citește și: Instituția care oferă cele mai mari salarii din țară și-a triplat numărul de angajați! Fiica președintelui, printre salariați!

Sentinţa a fost pronunţată pe 25 octombrie de magistraţii Curţii de Apel Braşov şi este definitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.