Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Condamnat la 5 ani de închisoare, Rudel Obreja a aflat și câți bani are de dat în dosarul Gala Bute

rudel obreja

Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box, a fost condamnat la cinci ani închisoare cu executare. Şi acesta a primit mai multe pedepse: trei ani pentru complicitate la luare de mintă, cinci ani pentru evaziune fiscală, alţi trei ani tot pentru evaziune şi a fost achitat pentru spălare de bani. Pedepsele au fost contopite şi va face pedeapsa cea mai grea, de cinci ani.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă câți bani are de dat Rudel Obreja în urma condamnării din dosarul Gala Bute, așa cum reiese din minute ședinței de judecată.

Citește și: Prințesa Diana și-a povestit RELAȚIILE SEXUALE: Ce-i scria secretarei sale

”Obligă pe inculpatul Obreja Rudel în solidar cu partea responsabilă civilmente S.C. Euro Box Promotion S.R.L. (fostă S.C. Europlus Computers S.R.L) la plata către partea civilă Ministerul Finanţelor Publice prin A.N.A.F a sumei de 737.507 lei cu titlu de despăgubiri civile la care se adaugă dobânzile şi penalităţile prevăzute de Codul de procedură fiscală aferente debitului principal, calculate de la data scadenţei debitului principal şi până la plata integrală a acestuia.

Conform art.254 alin. 3 Cod penal din 1969 confiscă în folosul statului de la inculpatul Obreja Rudel suma de 3.000.000 lei.

Citește și: Shakira a refuzat să meargă la nunta lui Lionel Messi: Ce CONFLICT e la Barcelona

Menţine măsura asigurătorie instituită asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în proprietatea inculpaţilor Udrea Elena Gabriela şi Obreja Rudel, măsura dispusă prin ordonanţa nr. 50/P/2014 din 17.02.2015 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie, Secţia de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupţie.

Conform art. 274 alin. 3 Cod procedură penală obligă pe inculpatul Obreja Rudel în solidar cu partea responsabilă civilmente S.C. Euro Box Promotion S.R.L (fostă S.C. Europlus Computers S.R.L) la plata sumei de 20.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Citește și: Cel mai bizar FURT: A reușit să fure CASA cu totul

Onorariile parţiale ale apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru inculpaţii Udrea Elena Gabriela, Obreja Rudel, Breazu Liberiu Tudor, Lungu Ştefan, Topoliceanu Ana Maria, Botoroagă Dragoş Marius şi Ariton Ion în sumă de câte 500 lei pentru fiecare inculpat rămân în sarcina statului.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.