Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea CJ Hunedoara și mai mulți consilieri județeni, la DNA

CJ Hunedoara

CJ HunedoaraPreședintele și vicepreședintele CJ Hunedoara, alături de opt consilieri județeni au fost chemați la DNA pentru a fi audiați în dosarul penal ce îl vizează pe fostul președinte al CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloț. Timp de două zile, aceștia vor da declarații în fața procurorilor de la Alba Iulia.

„Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Adrian Nicolae David, împreună cu vicepreședintele Vetuța Stănescu și alți opt consilieri județeni au fost invitați la sediul DNA Alba Iulia în zilele de 28 și 29 octombrie, pentru a fi audiați în calitate de martori în dosarul 173/P/2013, prin care fostul președinte Mircea Ioan Moloț este urmărit penal”, se arată într-un comunicat de presă emis de Consiliul Județean Hunedoara, citat de Glasul Hunedoarei.

Fostul preşedinte al CJ Hunedoara, Mircea Moloţ, este cercetat penal pentru trafic de influenţă, luare de mită, spălare de bani, în forma instigării, conflict de interese şi deţinerea fără drept a unui document ce conţine informaţii secret de stat. În acelaşi dosar este anchetat și fostul vicepreşedinte al CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, acuzat de procurorii anticorupţie de săvârşirea infracţiunilor concurente de luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani.

Sursa foto: Glasul Hunedoarei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.