Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea clubului din Ștefan cel Mare este în al nouălea cer: Portarul francez Parfait Mandanda e 'OFICIAL câine roșu'

Parfait Mandanda a fost prezentat ofcial la Dinamo. Clubul a făcut anunţul sâmbătă, pe pagina de Facebook: ”OFICIAL. Parfait MANDANDA la Dinamo, potrivit mediafax.

Citeste si Doi dintre copiii lui El Chapo, inculpați în SUA pentru trafic de droguri - Cei doi s-ar ascunde în Mexic

FC Dinamo București și Royal Charleroi Sporting Club au ajuns la un acord pentru transferul temporar al portarului Parfait Mandanda la clubul din Ștefan cel Mare.

Născut în Franța, la Nevers, Parfait Mandanda și-a început cariera juniorii clubului Caen și a mai apărat la Bordeaux și Beauvais (Franța), Altay Izmir (Turcia) și, din 2011 până la finalul anului trecut, pentru Charleroi (Belgia).

Noul portar dinamovist s-a alăturat lotului în cantonamentul de la Săftica pentru programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Mircea Rednic înaintea deplasării la Călărași, pentru partida cu Dunărea, din Liga 1 Betano (etapa 25).

100 de meciuri a apărat Parfait Mandanda pentru Charleroi în ultimele opt sezoane competiționale, 88 în campionat și 12 în Cupa Belgiei.

7 selecții are Parfait Mandanda pentru prima reprezentativă a statului Congo. În 2007 a apărat un meci și pentru echipa națională sub 21 de ani a Franței.

29 de ani a împlinit, pe 10 octombrie 2018, portarul francez cu origini congoleze.

3 frați are Parfait Mandanda, toți portari: Steve (Marseille), Riffi (Boulogne) și Over (Bordeaux).

35 este numărul oficial de joc al portarului dinamovist Parfait Mandanda în Liga 1 Betano”, se precizează în comuicatul clubului.

Portarul francez va juca pentru roş-albi sub formă de împrumut până la finalul acestei ediţii de campionat, dinamoviştii având opţiunea de a-i prelungi contractul. Cert e că Parfait, fratele goalkeeperului Steve Mandanda de la OM, va avea un salariu de circa 5.000 de euro, aşa cum au majoritatea jucătorilor străini aduşi în acestă iarnă de Rednic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.