Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea Comitetului olimpic german îl apără pe preşedintele Alfons Hoermann

gds.ro
Jocurile Olimpice

Conducerea Comitetului olimpic german (DOSB) îl apără pe preşedintele său, Alfons Hoermann, după ce acesta a fost subiectul unor critici dure într-o scrisoare anonimă presupusă a fi trimisă de angajaţi ai instituţiei, scrie DPA.

''Conducerea DOSB respinge în mod categoric criticile la adresa preşedintelui Hoermann. Între acesta şi board-ul de conducere există o cooperare constructivă, profesională şi corectă. Nu am observat niciun comportament care - aşa cum se spune în scrisoare - ar fi lipsit de orice formă de respect şi decenţă. Ne exprimăm încrederea fără rezerve şi sprijinul nostru deplin pentru preşedintele Alfons Hoermann'', se arată într-un comunicat al conducerii DOSB.

Angajaţi ai Comitetului olimpic german (DOSB) l-au criticat dur, joi, într-o scrisoare anonimă, pe preşedintele Alfons Hoermann, vorbind chiar despre o ''cultură a fricii'' promovată în cadrul instituţiei.

Scrisoarea, trimisă în atenţia conducerii DOSB, critică şi alte probleme interne, menţionând că o treime dintre angajaţi au discutat problema înainte de a decide să trimită scrisoarea.

Se vorbeşte, de asemenea, despre o lipsă de respect şi de fair-play în cadrul DOSB, subliniindu-se că este ''nevoie de schimbare''. ''Avem nevoie de schimbare şi mai ales de o nouă cultură în interiorul instituţiei! Lucrurile nu pot continua aşa!'', se încheie scrisoarea.

Într-o declaraţie a DOSB se menţionează că federaţia ''confirmă primirea unui e-mail anonim care a fost trimis dintr-un cont fals''. ''Doar unii membri au primit-o, vom verifica cine se află în spatele său'', afirmă DOSB.

Alfons Hoermann a fost reales, în decembrie 2018, în funcţia de preşedinte al DOSB, cu prilejul adunării generale de alegeri care a avut loc atunci la Dusseldorf.

Hoermann, 58 ani, a primit un nou mandat de 4 ani după ce a obţinut 383 voturi şi l-a învins clar pe contracandidatul său, Martin Engelhardt, 61 ani, preşedintele federaţiei de triatlon, care a primit doar 61 de voturi. Engelhardt şi-a dezvăluit intenţia de a candidat chiar înainte de alegeri. Un alt candidat, Thomas Weikert, preşedintele Federaţiei internaţionale de tenis de masă, s-a retras din cursă, invocând lipsa de timp.

Hoermann ocupă postul de preşedinte al DOSB din decembrie 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.