Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conference League: CFR Cluj debutează cu un egal în Kosovo

uefa.com
conference league

CFR Cluj a smuls cu şansă un egal cu echipa kosovară FC Ballkani, 1-1 (0-0), joi seara, pe Stadionul ''Fadil Vokkri'' din Prishtina, la debutul său în Grupa G a competiţiei de fotbal Europa Conference League.

Ballkani, a doua cel mai slab cotată formație din grupele Conference League, a fost prea bună pentru campioana României. CFR Cluj a început curajos, a ratat două șanse prin Deac și Roger în primele 25 de minute, apoi a cedat complet inițiativa. Kosovarii au plimbat nestingheriți mingea și au încheiat prima parte cu o posesie neverosimilă, de 70%.

Lucrurile nu s-au schimbat nici după pauză, iar dominarea a fost concretizată. Armend Thaci a deschis scorul în minutul 62, cu un șut violent din unghi.

Petrescu a forțat, l-a trimis în teren și pe Petrila, incert înaintea jocului. Egalarea a venit nesperat, în primul minut adițional. Fundașul central Yuri a înscris direct din pasa lui Scuffet, profitând de o ieșire harzardată a portarului advers și de ciocnirea cu un coechipier.

Pentru CFR Cluj urmează un program infernal, derby cu Universitatea Craiova în Liga 1, iar joia viitoare primește vizita lui Sivasspor în Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.