Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conferință de prezentare la Real Madrid, suspendată după ce jucătorului Eder Militao i s-a făcut rău

descopera.ro
fotbal minge

Eder Militao (21 de ani) a participat la conferinţa de prezentare de la Real Madrid, dar a trecut prin momente grele. După câteva minute de la startul dialogului cu jurnaliştii, fundaşului central i s-a făcut rău, informează MEDIAFAX.

Citește și: Codrin Ștefănescu a IZBUCNIT pe Raportul GRECO: 'Concluzie ilogică și bizară. Bine că nu ne cer să ne desființăm'

În primă fază a încercat să se stăpânească, dar în cele din urmă starea l-a afectat vizibil şi a părăsit sala de conferinţă. Cel mai probabil, după cum afirmă şi presa din Spania, emoţiile au fost cauza stării sale. ”Încă de când eram mic mi-am dorit să joc la cel mai bun club din lume. Mulţumită domnului preşedinte şi tuturor celor implicaţi la Real Madrid, pot spera că voi avea un sezon extraordinar şi că voi scrie istorie, alături de colegii mei”, a declarat Miliatao.

Citește și: Klaus Iohannis despre organizarea alegerilor prezidențiale împreună cu referendumul - Putem fără niciun fel de problemă

Real Madrid a ajuns la un acord cu FC Porto pentru transferul lui Eder Militao în martie, pentru 50 de milioane de euro. Contractul dintre spanioli şi fotbalist se întinde pe 6 ani, până în iunie 2025. În stagiunea trecută, Eder Militao a îmbrăcat de 47 de ori tricoul lui FC Porto, în campionat, pentru care a marcat de 5 ori şi a dat 4 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.