Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflic deschis la Australian Open. Rusul Daniil Medvedev a fost huiduit de fanii din tribune: Cei care au făcut-o au probabil un IQ scăzut (video)

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismanul rus Daniil Medvedev a avansat în turul trei al Australian Open, după ce a trecut de opoziţia favoritului local Nick Kyrgios dar şi de adversitatea publicului din Melbourne, care l-a huiduit între serviciile lui, fapt care l-a determinat pe favoritul principal să le transmită că au un IQ scăzut, conform Eurosport, citat de Agerpres.

La interviul de după meci, luat direct pe teren de americanul Jim Courier, campion la Australian Open în 1992 şi 1993, Medvedev a fost nemulţumit de huiduielile unei părţi a tribunei, care l-au împiedicat să audă întrebările.

''Băieţi, nu-l aud, vă rog să arătaţi respect pentru Jim Courier, a câştigat aici, băieţi... Lăsaţi-l să vorbească, băieţi. Dacă respectaţi pe cineva, cel puţin respectaţi-l pe Jim Courier. Nu-l aud, băieţi'', a spus tenismanul rus.

La interviul luat apoi de Eurosport de Alize Lim şi Mats Wilander, Medvedev a spus că nu este supărat, ci doar dezamăgit de reacţia publicului: ''E ceva normal când joci împotriva favoritului publicului şi nu oricine, ci Nick. În anumite momente pe serviciul meu, el a avut câteva retururi bune şi apoi am avut o minge de break pe al doilea meu serviciu şi publicul striga de parcă aş fi făcut o dublă greşeală. E dezamăgitor. Nu toată lumea a făcut asta, dar cei care au făcut-o au probabil un IQ scăzut. Meciuri ca acesta arată cât de puternic sunt mental, indiferent ce se întâmplă pe teren''.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.