Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflict între Boloni și una dintre vedetele echipei: Dacă nu acceptă să fie rezervă, să-şi schimbe meseria

fanatik.ro
ladislau boloni

Tehnicianul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, a avut un conflict cu internaţionalul belgian Kevin Mirallas. Boloni a vrut să-l introducă pe teren în repriza a doua a meciului de duminică, disputat la Gent, însă după o discuţie dură cu antrenorul, jucătorul s-a dus direct la vestiare.

Boloni a recunoscut conflictul avut cu fotbalistul de 32 de ani, trecut pe la echipe ca Lille, Saint-Etienne, Everton şi Fiorentina.

"A fost fără dubii un pic frustrat că nu a jucat de la început. Nu a fost titular de mai multe săptămâni. Îi înţeleg frustrarea, dar Rafaelov şi Lamkel Ze au fost în aceeaşi situaţie. Asta face parte din viaţa unui fotbalist. Dacă nu eşti capabil să accepţi asta, schimbă-ţi meseria", a declarat Boloni, potrivit 7sur7.be.

Întrebat dacă jucătorul cu 60 de selecţii la naţională va fi sancţionat pentru comportamentul său, antrenorul a răspuns: "Kevin este profesionist, vom regla asta intern."

Antwerp a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de la Gent, din etapa a XVI-a a campionatului belgian. În ultimele trei etape, echipa pregătită de tehnicianul român a câştigat şapte puncte din nouă şi a urcat pe locul 4, cu 28 de puncte, la două puncte de Standard Liege, de pe locul 2. Lider este FC Bruges, cu 36 de puncte, din 15 meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.