Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflictul ia amploare: Ucraina cere un certificat de sănătate mintală pentru președintele Parlamentului Ungariei

persona-l.pp.ua
Ungaria Ucraina

Ministerul ucrainean de Externe a reacționat la cuvintele președintelui Parlamentului ungar, Laszlo Köver, care a declarat că președintele Volodimir Zelenski are probleme psihice și l-a invitat pe președintele legislativului maghiar să prezinte un certificat de sănătate mintală. Reacția a fost publicată duminică de reprezentantul oficial al Ministerului de Externe, Oleg Nikolenko.

„Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei așteaptă eliberarea unui certificat privind starea sănătății sale mintale a președintelui Parlamentului ungar, Laszlo Köver. Evaluarea ulterioară a cuvintelor domnului Köver depinde în mod direct de concluzia consemnată în certificat”, a scris Nikolenko pe pagina sa de Facebook.

În opinia sa, „politicienii maghiari continuă în mod persistent să arunce cu noroi în Ucraina”, ceea ce nu este surprinzător, deoarece „din punct de vedere istoric, Ungaria s-a orientat de mai multe ori de partea răului”.

Köver, într-un interviu publicat duminică la televiziunea ungară, a precizat că Zelenski are, se pare, probleme psihice și că acest lucru explică atacurile sale la adresa liderilor străini. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.