Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confruntare NEAŞTEPTATĂ: Meci de ULTIM MOMENT între senatori şi deputaţi

youtube.com
gong meci confruntare

Un meci de fotbal între senatori şi deputaţi ar urma să se desfăşoare marţi pe unul dintre terenurile Academiei de Studii Economice, meci la care vor participa şi alţi parlamentari în afara celor social-democraţi, a declarat luni senatorul PSD Emanoil Savin.

Citeşte şi: Orban acuză o campanie de 'ÎMBLÂNZIRE' a procurorilor: 'Vor să transforme DNA într-un PISICUŢ care să le toarcă-n poală...'

"Astăzi am venit cu echipamentul şi urmează să îi convocăm (n.r. - pe deputaţi). Echipamentul, din partea Senatului, îl dăm cadou la cei de la Camera Deputaţilor. L-am făcut XL pentru deputaţi, sunt un pic mai dolofani ca noi. Şi echipamentul de la Camera Deputaţilor e tot aici la Senat. După-amiază, după plen, îl predăm (n.r. - echipamentul) la Camera Deputaţilor şi îi convocăm la un fotbal", a precizat Savin, care era îmbrăcat cu un tricou roşu, potrivit AGERPRES.

Întrebat dacă în la cele două echipe vor evolua şi alţi parlamentari în afara celor social-democraţi, Savin a răspuns afirmativ.

"Nu ţinem cont, mai avem colegi şi din Parlament. Avem de la UDMR doi fotbalişti. Meciul durează două reprize a 30 de minute şi după aceea repriza a treia - "Procesul etapei". Nu am stabilit ora de desfăşurare a meciului", a precizat Savin.

Citeşte şi: Un magistrat DE RENUME, dezvăluiri INCREDIBILE din justiţie. Cum sunt MĂSLUITE probe: 'Dosarele sunt PREGĂTITE înainte...'

Întrebat ce semnifică datele înscrise pe tricou, Savin a spus că oraşul Buşteni sărbătoreşte anul acesta 110 ani de atestare documentară, iar România 100 e proiectul Centenarului.

"Buşteniul, anul acesta, face 110 ani de atestare documentară - 1908, iar România 100 e proiectul Centenarului. Cu ocazia Centenarului, la sfârşitul săptămânii, la Buşteni au avut loc: Cupa oraşului la schi, Cupa oraşului la fotbal, la Câmpina - festivalul mierii de albine", a menţionat senatorul social-democrat.

Senatorii vor evolua în tricouri roşii, iar deputaţii vor purta tricouri albastre.

Citeşte şi: Crin Antonescu RUPE TĂCEREA: Explicaţii despre şantaj şi stenogramele INCENDIARE de la DNA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.