Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban acuză o campanie de 'ÎMBLÂNZIRE' a procurorilor: 'Vor să transforme DNA într-un PISICUŢ care să le toarcă-n poală...'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Preşedintele PNL crede că atacurile la adresa DNA din ultima perioadă au ca scop demiterea Laurei Coduţa Kovesi şi „îmblânzirea” procurorilor anticorupţie. Invitat într-o emisiune la Digi24, Ludovic Orban s-a declarat însă convins de faptul că ministrul Justiţiei nu va propune revocarea procurorului şef al DNA. Tudorel Toader nu are motive să ia această măsură şi nu va risca să îşi compromită cariera, spune liderul PNL.

Citeşte şi: Traian Băsescu, PRIMA reacţie la sarcina Elenei Udrea: Să dea Dumnezeu

„PSD și ALDE nu au altceva în cap decât să o elimine pe Codruța Kovesi din fruntea DNA. Nu e vorba numai de eliminarea lui Kovesi. Este vorba de transformarea DNA într-un pisicuț blând care să le toarcă în poală și care să nu îi dernajeze cu nimic pentru fărădelegile pe care le comit. Presiunea uriașă a fost pusă cu un singur scop, să fie revocată Codruța Kovesi. Nu există absolut niciun fel de temei pentru a iniția revocarea doamnei Kovesi din funcție și nu cred că Tudorel Toader va face lucrul ăsta. Nu își va compromite cariera politică venind cu o propunere de revocare în care nu are ce motivație să construiască”, a declarat Ludovic Orban, președintele PNL, la Digi24.

Citeşte şi: AMENINŢARE cu BOMBĂ la Curtea de Apel! Intervenţie de URGENŢĂ a autorităţilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.