Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confuzie la o biserică din Hong Kong - Sosiile a doi controversați lideri din Asia au participat la slujbă

www.ibtimes.co.uk
Rodrigo Duterte

O sosie a preşedintelui filipinez Rodrigo Duterte a participat la slujba de duminică într-o biserică din Hong Kong frecventată de comunitatea filipineză a fostei colonii britanice, provocând entuziasmul enoriaşilor, dar şi o oarecare stare de confuzie, informează AFP.

Actorul filipinez a venit la biserica St Joseph îmbrăcat într-o cămaşă albă asemănătoare celor preferate de preşedintele arhipelagului, însoţit de Howard X - stabilit la Hong Kong - care a fost sosia liderului nord-coreean Kim Jong Un.

Sute de enoriaşi au început să aplaude şi să-l fotografieze pe imitatorul filipinez, care s-a supranumit "Cresencio Extreme". În timp ce cele două sosii ascultau mesa spusă în tagalog, principala limbă din Filipine, mulţi nu se puteau abţine să nu zâmbească sau să-i privească.

"Acesta-i Duterte?", întreba neîncrezătoare o femeie, adăugând că acesta părea totuşi prea tânăr pentru a fi preşedintele septuagenar.

La sfârşitul slujbei, mulţimea entuziastă l-a înconjurat pe Cresencio Extreme, numeroşi enoriaşi scoţând strigăte de bucurie. Actorul le strângea mâinile cu un aer calm. Cu toate acestea, în faţa bisericii enoriaşii îşi puneau întrebări, comparând fotografii şi remarcând că bărbatul nu era însoţit de nicio gardă de corp şi că unele lucruri din personalitatea sa nu se potriveau.

Majoritatea participanţilor la eveniment nu s-au supărat, însă o femeie, care s-a identificat cu prenumele de Linda, s-a revoltat împotriva acestei iniţiative, pe care a calificat-o drept "nepoliticoasă". "Să vii aici şi să te dai în spectacol... Duterte al nostru nu este aşa", a declarat ea.

În jur de 200.000 de filipinezi trăiesc în Hong Kong, majoritatea femei angajate ca menajere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.