Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Congresmanul republican Paul Ryan, reales marţi în Camera Reprezentanţilor

archive.catchnews.com
alegeri sua

Congresmanul republican Paul Ryan a fost reales marţi în Camera Reprezentanţilor, transmite Reuters, potrivit agerpres.ro. Ryan, preşedintele Camerei, a candidat pentru un nou mandat de reprezentant al statului Wisconsin şi şi-ar putea păstra funcţia de lider. 

Şi alţi republicani s-au prezentat în faţa electoratului pentru confirmarea locurilor în legislativul de la Washington; printre aceştia, liderul majorităţii din Cameră, californianul Kevin McCarthy, şi aşa-numitul "whip" (n. red. - literal, "bici"), coordonatorul grupului partidului, Steve Scalise din Louisiana.

ALEGERI SUA 2016: Rezultate exit-poll, stat cu stat/ UPDATE: Trump este pe VAL



Ryan, care ar fi ajuns vicepreşedinte al SUA dacă Mitt Romney câştiga alegerile prezidenţiale din 2012, ar putea fi nevoit să lucreze cu o majoritate republicană mai puţin confortabilă în Camera Reprezentanţilor, după alegerile parţiale de marţi. Alegerile interne ale Partidului Republican pentru desemnarea liderilor săi în Congres vor avea loc cu uşile închise. Noul preşedinte al Camerei va fi ales de plenul Congresului în ianuarie 2016. 

Paul Ryan, în vârstă de 46 de ani, este liderul Camerei Reprezentanţilor din octombrie anul trecut. Unii colegi de partid îi reproşează că nu a făcut campanie pentru candidatul republican la alegerile prezidenţiale, Donald Trump. Ca urmare, realegerea sa la conducerea Camerei nu este sigură, apreciază Reuters.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.