Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conservatorii aflaţi la guvernare în Austria doresc să accelereze deportările, în urma recentei crime comise de doi tineri afgani

EuropeWord
austria

Conservatorii aflaţi la guvernare în Austria intenţionează să accelereze procesul de deportare, în urma recentei ucideri a unei fete de 13 ani la Viena, caz în care suspecţi sunt doi tineri afgani, transmite DPA.

Cei doi suspecţi, cu vârste de 16 ani şi 18 ani, au fost transferaţi miercuri din arestul poliţiei către o instituţie corecţională, scrie Agerpres.ro.

''Persoanele care doresc protecţie din partea noastră şi ne calcă în picioare valorile, exprimând asta în acţiunile lor, nu îşi au locul în ţara noastră'', a declarat ministrul austriac pentru afaceri europene şi constituţionale, Karoline Edtstadler, membră a Partidului Popular din Austria (OeVP).

Ea a subliniat că după ''crima barbară'', guvernul austriac ia în considerare schimbarea regulilor de deportare.

Suspectul în vârstă de 18 ani fusese condamnat pentru trafic de droguri şi trafic, ceea ce îl face non-eligibil pentru obţinerea statutului de refugiat în Austria.

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a spus că nu va susţine suspendarea deportărilor către Afganistan, aşa cum au cerut ecologiştii, ce fac parte din coaliţia guvernamentală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.