Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier General ALDE, Valentin Voicu: 'Să demaram cel mai amplu proiect pentru pubele îngropate și un program pentru gestionarea selectivă a gunoaielor'

valentin voicu

Consilierul general ALDE  și candidatul partidului la primăria Sectorului 5, Valentin Voicu, are ca deziderat demararea celui mai amplu proiect pentru pubele îngropate și un program pentru gestionarea selectivă a gunoaielor. Reprezentantul ALDE anunță astfel că va face protocoale de colaborare cu asociațiile de proprietari, cu societățile comerciale care își desfășoară activitatea în sector.

Citește și: Ministrul Agriculturii, acuzații dure către fermieri: 'Există vânători de subvenții. Nu sunt interesați să facă performanță, ci doar să încaseze banii'

„În aceste zile, am bătut Sectorul 5 pe jos și m-am văzut cu sute de cetățeni.

În cadrul discuțiilor, am militat pentru responsabilizarea noastră ca cetățeni, am militat să avem grijă de curățenia locului în care trăim.

Îmi doresc ca cei care sunt certați cu bunul simț să fie sancționați.

În calitate de Primar al Sectorului 5, îmi doresc să demaram cel mai amplu proiect pentru pubele îngropate și un program pentru gestionarea selectivă a gunoaielor.

Voi face protocoale de colaborare cu asociațiile de proprietari, cu societățile comerciale care își desfășoară activitatea în Sectorul 5, cu marile lanțuri de magazine care își desfășoară activitatea pe raza sectorului nostru, voi întreprinde totul ca să putem îmbunătăți condițiile de mediu și să ne angajăm cu toții în îndeplinirea acestui obiectiv.

"Noi și Voicu pentru păstrarea curățeniei" va fi ca un crez.

Autoritatea locală are atributul ei pentru asigurarea celor mai bune condiții, dar noi suntem responsabili pentru păstrarea curățeniei.

Îmi doresc ca împreună cu voi, chiar din prima zi de mandat la Primăria Sectorului 5, să demarăm cea mai amplă campanie de curățenie în sectorul în care locuim și în care ne creștem copiii și nepoții.

Vreau ca voi, cetățenii, să fiți ochii mei din teren și să sancționăm derapajele celor care nu își fac treaba ( fie angajații companiei de salubritate sau ai Poliției Locale ) dar și ceilalți cetățeni care sunt certați cu bunul simț și aruncă gunoiul pe unde apucă.

Eu sunt la dispoziția dumneavoastră și în slujba dumneavoastră, am puterea necesară să duc până la capăt această misiune.

Am nevoie să îmi fiți alături pentru a schimba fața sectorului nostru și doar împreună putem reuși!

Nu voi închide ochii la puturoșii din administrația locală, nu voi accepta scuze pentru greșelile care țin de Poliția Locală sau de menținerea curățeniei în sector.

Cu toții merităm să trăim într-un sector din capitala unei tări europene.

Ma voi folosi de funcția de primar pentru a atrage cât mai multe fonduri pe mediu atâta guvernamentale cât și pe fonduri europene. Voi face acest lucru cu specialiștii care nu sunt băgați in seama de Primarul Florea.

Ziua Curățeniei în Sectorul 5 va începe din prima zi a mandatului meu însemnând și ziua în care vom reuși cu adevărat schimbarea.

Împreună, vom reuși!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Valentin Voicu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.