Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romprest poate executa Primăria Sectorului 1. Consilier local PNL: 'Clotilde Armand aduce un prejudiciu de peste 2 milioane de euro'

Agerpres
Clotilde Armand

Un consilier local PNL din Sectorul 1 o acuză pe Clotilde Armand că „aduce un prejudiciu direct” de peste două milioane de euro, penalități de întârziere a plății unor datorii, după ce instanța a admis cererea Romprest de executare silită a Primăriei și Judecătoria Sectorului 1 a respins marți cererea de suspendare a executării silite.

„Dovada că am spus mereu numai adevărul despre Primăria Sectorului 1 rezultă și din deciziile instanței judecătorești (...) ieri, 20.07.2021, a fost respinsă cererea lui Clotilde Armand de suspendare a executării silite. Există, în cadrul acestei executări, sume restante în valoare de aproximativ 80 de milioane de lei, din care aproximativ 8 milioane de lei reprezintă penalități de întârziere a plății unor datorii mai vechi de 6 luni de zile, deci Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct cu o sumă de peste 2 milioane de euro, din cauza faptului că refuză să achite facturi legale. Vom vedea, mai departe, cum va răspunde Primarul Clotilde Armand în fața legii”, spune miercuri, pe Facebook, Dan Podaru, consilier local PNL Sectorul 1.

Judecătoria Sectorului 1 a respins marți cererea de suspendare a executării silite, ca neîntemeiată, cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare, în cazul Romprest - Primăria Sector 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.