Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierii locali ai Sectorului 2 au aprobat un proiect care prevede premierea în bani a sportivilor de performanţă

static.playtech.ro
bani

Consilierii locali ai Sectorului 2 au aprobat, miercuri, un proiect care prevede premierea în bani a sportivilor de performanţă care sunt înscrişi în reţeaua şcolară a unităţilor de învăţământ din această zonă administrativă şi sunt laureaţi la concursurile şi competiţiile sportive europene, mondiale şi olimpice.

Printre aceştia se numără şi campionul mondial la nataţie David Popovici, iar propunerea a stârnit mai multe dispute între consilierii USR şi cei ai PSD, reclamându-se lipsa unui sprijin real pentru sportivi înainte de rezultatele care l-au făcut celebru pe Popovici, potrivit Agerpres.ro.

Proiectul privind recompensarea campionilor mondiali şi europeni la discipline olimpice a fost votat cu 24 de voturi "pentru".

Recompensele pentru rezultatele la competiţiile sportive internaţionale mondiale şi olimpice sunt pentru juniori: 20.000 de lei pentru locul 1, 10.000 lei pentru locul 2 şi 5.000 de lei pentru locul 3, iar pentru sportivii seniori 35.000 lei pentru locul 1, 15.000 de lei pentru locul 2 şi 10.000 de lei pentru locul 3.

Pentru competiţiile europene, se vor acorda la juniori 10.000 de lei pentru locul 1, 5.000 de lei pentru locul 2 şi 3.000 de lei pentru locul 3, iar pentru sportivii seniori 20.000 lei pentru locul 1, 10.000 de lei pentru locul 2 şi 5.000 de lei pentru locul 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.