Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierii locali tulceni au aprobat două hotărâri pentru îmbunătăţirea situaţiei locative a tinerilor

youtube
tulcea

Consilierii locali tulceni au aprobat, joi după-amiază, în timpul unei şedinţe de îndată, două hotărâri pentru îmbunătăţirea situaţiei locative a tinerilor din municipiu.

Unul dintre cele două proiecte îi vizează pe tinerii aflaţi în dificultate şi are în vedere construirea a 72 de unităţi locative pe strada Taberei, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 25.873.711,20 lei, potrivit Agerpres.ro.

Cel de-al doilea proiect îi vizează pe tinerii specialişti din Sănătate şi Învăţământ şi are în vedere construirea a 72 de unităţi locative pe strada Transformatorului, valoarea totală a viitoarei investiţii fiind estimată la 31.411.748,70 lei.

"Diferenţa de cost este dată de cele 45 de staţii de încărcare electrică prevăzute a se construi doar la unul din cele două proiecte imobiliare", a precizat pentru AGERPRES viceprimarul municipiului Tulcea, George Şinghi.

Potrivit celor două hotărâri, Direcţia de Întreţinere şi Administrare Patrimoniu Tulcea a înregistrat 1.556 de solicitări pentru locuinţe sociale şi 2.296 de cereri pentru locuinţe ANL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.