Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul din PNL al vicepremierului Kelemen Hunor îl UMILEȘTE pe Dan Barna, tot vicepremier, după faza cu ochelarii: 'Nici măcar nu i-a mulțumit'

barna

UPDATE

”L.E. Aceasta nu este o încercare de umilire a VP Barna, ci o simplă constatare a unui gest greșit. Dacă vreau să umilesc pe cineva, sună cu totul altfel.” a scris, ulterior, Sebastian Bodu.

Știrea inițială

Vicepremierul Dan Barna a dat dovadă de o aroganță extremă, în plenul Camerei Deputaților: i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii, iar angajatul îi ridică. ”O întâmplare absolut banală”, așa a explicat liderul USR episodul, încercând să ducă în derizoriu faptul că a umilit un angajat al Parlamentului.

Barna a primit o replică pentru atitudinea superioară chiar de la unul dintre consilierii omologului său de la UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor. Sebastian Bodu, consilierul PNL al lui Hunor, îl face mincinos și arogant pe Barna.

Citește și: ‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

”Citeam Explicațiile lui Barna cu privire la faza cu ochelarii căzuți. Nu doar că i-a făcut semn cu degetul funcționarului camerei la modul mod sictirit, dar nici măcar nu i-a mulțumit, cum se laudă. Nimic. Dar altceva am remarcat, și nu e prima oară. Când este luat la întrebări, Barna Răspunde arogant și succinte, apoi consideră subiectul închis. Dap. El este cel care decide când un subiect despre el se consideră închis.”, e mesajul lui Sebastian Bodu.

Citește și: Video. Scenă uluitoare! Dan Barna și-a luat aere de vicepremier! .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.