Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul Gică Popescu, decizie fermă după plecarea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului

gica popescu

UPDATE

Gheorghe Popescu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă publicată marţi în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie de marţi a prim-ministrului, lui Gheorghe Popescu i-a fost acordată calitatea de consilier onorific al premierului "în domeniile promovării programelor de sport şi susţinerii proiectelor de dezvoltare a structurilor sportive, precum şi în legătură cu organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020", cu activitate neremunerată.

Citește și: Ce salariu IMPRESIONANT are șeful unității de ELITĂ DNA Ploiești – Cât de bogat e, de fapt, Lucian Onea

Fostul mare internaţional de fotbal a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului Mihai Tudose printr-o decizie a prim-ministrului publicată în Monitorul Oficial în data de 11 ianuarie 2018.

Știrea inițială

Desemnat de fostul prim ministru consilier pentru organizarea EURO 2020 în România, Gică Popescu a luat o decizie importantă.

Fostul internațional a cerut schimbarea statutului său din funcția de consilier al primului minstru în consilier benevol, informează gsp.ro. Astfel, Gică Popescu nu va fi plătit din bani publici pentru munca la organizarea Campionatului European. Pe lângă Popescu, același statut îl vor avea și cei 6 consilieri ai săi.

Citește: Teodorovici a recunoscut: Viitoarele mame ar putea avea o indemnizație mai mică- Cum va soluționa problema

Decizia lui Gică Popescu a fost luată pentru a spulbera orice fel de speculații pe marginea ideii că ar fi acceptat funcția de consilier pentru a primi salariul de la Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.